۱۳ پاسخ

عزیزم روز اول هرچهارساعت یک بار بده دوبرابر وزنش مثلا اگه ۴ کیلو هست هشت قطره بده
دمای بدنشم دائم چک کن بالای ۳۷/۲ تب محسوب میشه لباساشو باید کم کنی
اگه به ۳۸/۵ رسید تبش باید شیاف استامینوفن بزاری و پاشویه کنی.(آب ولرم و یکم نمک که تشنج نکنه بچه)

قبل واکسن نبایداستامینوفن داد اثرش کم میکنه چه تب داشته باشه چه نداشته باشه 48ساعت باید مصرف کنه

روز اول هر۴ساعت روز دوم هر۶ساعت

نیم ساعت قبل از زدن واکسن بهش بده بعد روز اول هر ۴ ساعت یکبار روز دوم ۶ ساعت یکبار بهش بده

من نیم ساعت قبل واکسن دوبرابر وزنش دادم ..بعد واکسن هر ۴ ساعت یه بار

بهداشت به من گفت تا ۲۴ ساعت

تا48ساعت هر4ساعت

من وقتی خواستم برم واکسن بدم یکم بهش قطره میدادم بعد چهارساعتی البته اگر زیاد اذیت کرد اگر اذیت نکرد 6یا8ساعتی بده تا روز بعد

تا 24 ساعت باید بهش بدی . اگه تبش قطع نشد روز دومم باید بخوره

هر ۴ ساعت یکبار دوبرابر وزنش بهش بده هم تب بر هست هم تسکین دهنده درد هست تا ۲۴ ساعت باید بهش بدی

یکساعت قبل رفتن بعد روز اول ۴ساعتی بدین تب نکرد دیگه ندیدن

نیم ساعت قبل از اینکه ببری واکسن بزنی هم میتونی بهش بدی بعد هر شش ساعت یک بار

۴ ساعت قبل از واکسن بده بعد واکسن هم بلافاصله بده