۲۶ پاسخ

مای بیبی اصلا جذبش خوب نیست،دختر من وقتایی ک مای بیبی استفاده میکردم لباسش همش خیس میشد،مخصوصا صبا ک از خواب پا میشد تشکشم خیس میشد،مولفیکس خوبه جذبش بالاست اما سایز بندیاش استاندارد نیست

یعنی چی بو میگیره؟من مای بیبی استفاده میکنم خوبه

سلام من مای بی بی مصرف میکردم و راضی بودم و تازگیا با کوکومی اشنا شدم و عالیه و راضی ام قیمتشم مناسبه بسته46تایی 48 تومن

من هم از مولفیکس و مای بیبی راضی نبودم
اما از بارلی راضیم

من همو مابی بی استفاده می کنم خیلی هم راضیم

سلام من قبلا ازمولفیکس استفاده میکردم،الان ازمای بی بی استفاده میکنم،فک میکنم مولفیکس بهترباشه،

من همه ماركارو امتحان كردم
فقط پريما و پمپرز خوبن
پمپرز گرونه ، پريما استفاده ميكنم

ینی چی بو میگیره... من از مولفیکس و بِبِم استفاده کردم راضی نبودم... مای بیبی عاااالیه..
بسته ۳۸عددی رو میگیرم ۴۴تومن

مولفیکس درسته نرمه اما سایزش استاندارد نیس انگار..مای بی بی هم جذبش زیاد خوب نیس زود میده بیرون ب نظرم مرسی از هردو بهتره با اینک دخترم لاغره اما مرسی شماره دو استفاده میکنم خوبه

من از کوکومی استفاده کردم خوبه.والان هم از بارلی که عالیه هم پوشک نازکیه توهم جذب بالا داره

پمپرز و پریما خیلی خوبن.

من مای بیبی استفاده میکنم راضی ام هستم

من مولفیکس بعدشم مرسی.
بقیه رو امتحان نکردم

من هم دقیقاً مشکل شمارو داشتم به علاوه اینکه حجم بسیار زیادی دارن و هردوشون به نظرم پای بچه رو خسته میکنن.. الان از prima استفاده میکنم، خیلی راضی ام.

سلام
منم دقیقا این دو تا را استفاده کردم اصلا راضی نبودم
اما فکر کنم ببم بد نباشه

من مولفیکس سبز مصرف میکنم خیلی راضیمم

من کوکومی استفاده میکنم راضی ام

من از مولفیکس خیلی راضیم

سلام والله من مولفیکس استفاده میکنم واسه بچم خیلی عالیه

سلام گلم منم همین مشکل شمارو داشتم پریما گرفتم

چرا از مولفیکس راضی نبودید .من ک استفاده میکنم و راضی م

سلام من جان ببه استفاده میکنم راضیم

عزیزم من مرسی استفاده میکنم الان مدلشو عوض کرده هنوز جدیدشو نزاشتم ولی قدیمیاش عالی بودن...

سلام.من‌جدیدا اِوی بیبی میخرم. یه کم عطر داره خیلی خوش بو میکنه پسرمو

همون کانفی شماره ۳ بگیر عالیه من مولفیکس مایبیبی مرسی پریما پمپرز امتحان کردم بعدش کانفی که بنظرم کانفی عالیه پریماهم عالیه ولی خیلی گرون بسته ای ۱۲۵ تومن ۴۶ تاییش کانفی ۴۶ تاییش ۶۰ تا ۶۵ تومنه

او بی بی روامتحان کن ببین چجوری هستش