۹ پاسخ

من اگر جای تو بودم محترمانه با دلیلو مدرک که همچین کاری کرده باهاش صحبت میکردم دلیل کارشو جویا میشدم اگرم لازم بود با خواهرشوهرام رو در روش میکردم منم این مشکلو داشتم وقتی رو در رو کردم و همسرم فهمید پشت سرم دروغ چه حرفا زده و جلوی خواهر شوهرام ضایع شد دیگه از این کارا نکرد باهاش رفت و امدم ندارم چون از چشمم افتاده

مث جاریه من با اینکه خونواده پدرشوهرم عموم میشن ولی بازم دوبهم زنی میکنه منم محل هیچی ب دوطرفشون نمیزارم خونه بابام با پدرشوهرم تو یه حیاطن هر وقت میرم همش خونه خودمونم اونجا نمیرم ولی جاریمه ک همیشه کارش پیش من لنگه اگه ما نباشیم حتی عیداهم نمیرن اونجا ماشین ندارن من بجا اون خجالت میکشم ک همش سربارمن بعد دوروبازیم درمیاره

میدونم چی میگی .ادم واقعا میمونه که چیکار کنه چی بگه.با بی محلی بهش بفهمون که شناختی چهره اصلیشو

من نمیخوام محل بزارم ولی بخاطر رسیدگی به بچه مجبور میشم حرف بزنم 😢دیشب بود نوشتم دردو دلمو.امشبم دعوامون شد .هرشب هرشب اخه .خسته شدم دیگه

وای خدا چه ادمایی پیدا میشن اخه چرا جاری ها اینطورین؟؟؟😡😡

هیچی بهتره باهاش حرف نزنی

بیخیالش شو,دیر یا زود واقعیت چهره اش رو میشه,اصلا بهش فک نکن

سلام دوست عزیز
اصلا اهمیت ندین زندگی خودتون،سلامت جسمی و آرامش روحی خودتون و بچه تون ارزشش بیشتر از این حرف است
تا جایی که امکان داره رابطه تون رو باهاش کم کنید
وقتی هم از کسی پیشتون بدگویی کنه ندارید
بفکر خودتون باشید

محل نزار این از صدتا بدو بیراه براش بدتره