مامان 𝓢𝓸𝓫𝓱𝓪𝓷♡ مامان 𝓢𝓸𝓫𝓱𝓪𝓷♡ ۶ ماهگی
مامان ثمره عشق مامان ثمره عشق ۶ ماهگی
🍃🍃
🔴علل ایست و کاهش وزن نوزاد

⬅️بسیاری از خانواده‌ها دلشان میخواهد که وزن کودکشان زیاد باشد و بچه تپل داشته باشند، اما آنها باید به خاطر داشته باشند که وزن ایده‌آل برای بچه‌های یک ساله 10کیلوگرم است. مهمترین معیار برای سلامتی کودک نمودار رشد است نه وزن‌گیری مداوم و دست یا چشم دیگران. وزنگیری کودک در هر بار واکسیناسیون انجام میشود و درصورتی که همچنان روی نمودار باشد مشکلی ندارد.

🔴دلایل ثابت ماندن و کاهش وزن نوزادان:

✅شروع غذای کمکی ؛
بچه هایی که در ابتدای 6 ماهگی هستند و تازه شروع به خوردن غذا ها و میان وعده های کمکی کرده اند طبیعی است که کمی وزن کم می کنند. وزن ایدهآل برای بچه های یک ساله 10 کیلوگرم است و معمولا کودکان از یک تا دو سالگی 2 کیلوگرم بیشتر وزن اضافه نمی کند.»

✅ ریفلاکس معده؛
ریفلاکس موجب کم وزن شدن کودک میشود.

✅ بیماری‌ :
مشکلاتی مثل تیروئید و عفونت ادراری،کمبود آهن و کمبود ویتامین D

✅دندان درآوردن؛
درآمدن دندانهای نوزاد معمولا برای هر دندان ۵ روز زمان میبرد که منجر به بی اشتهایی و لاغری کودک میشود.

✅مشکلات گوارشی؛
ابتلا به یبوست یا اسهال،ابتلا نوزاد به یبوست موجب بی اشتهایی او میشود اسهال هم مانع جذب مواد غذایی و کم آبی بدن

✅هیدارته نگه داشتن بدن نوزاد؛
نوشیدن آب کافی برای نوزادان بالای 6 ماه و کودکان به وزنگیری او کمک میکند و کم آب موجب اختلال در وزنگیری میشود.

✅پر کردن معده کودک با آب میوه و مایعات