۹ پاسخ

به نظر من هیچ راهی نداری جز اوردن یه بچه دیگه 😂این طور بچه هایی خیلی در بچه داری کمکت میکنن

بهترین سن برای بچه ی دوم ۳ سال تا ۵ هست

عزیزم من دوتا بچه داشتم ولی پسر کوچکم مدام گریه میکرد که داداش میخواد منم به خاطر پسرم یه نی نی خوشگل براش آوردم الان خیلی دوسش داره و مدام باهاش بازی میکنه و خیلی هواشو داره من که خیلی راضی ام دیگه پسرم تنها نیست به نظر من الان تا خودشون میخان براشون بیارین

عزیزم منم پسرم همسن دختر شماست از بس چندماهیه التماس میکنه و باهاش حرف میزنم ک ب وقتش برات میخرم همش میگه خدایا تو دل مامانم دونه ی نی نی بذار. من با اینکه جلوگیری داشتم ولی بعد از ده روز عقب انداختن تست دادم و منفی بود همش میگم خدایا من نمیخوام دارم دیونه میشم

دختر منم دقیقا همینه

سلام
دختر منم هم سن بچه شماست و مدام میگه مامان من ی آبجی و ی داداش میخام ی مدت که از خواب پا می شد می گفت مانان سفارش دادی انگار پیتزاس😄😄
و فکر میکنم طبیعی باشه بنظرم وبه مرور از سرشون بیفته

پسرمنم همسن بچه شماست کلیک کرده بود الا من داداش میخوام ازقضا باردار شدم تا پسره الان ک داداشش ۷ماهش شده کلیک کرده یه ابجی هم میخوام .چ خوبه بچه بود و بچگی کرد

پسرمنم دقیقا همینه بهش گفتم من ی نوزاد توی شکمم هست ولی طول میکشه بزرگ بشه باهمین فعلا سرش گرمه اسمشم گذاشته وی وقتایی میاد باهاش حرف میزنه بهش گفتم هروقت تو بری مدرسه بزرگ بشی و بتونی ازش مواظبت کنی به دنیا میاد منم تو شرایط شما هستم و اصلا به بچه دوم فکر نمیکنم ولی اینجوری امیررضا قانع شده و چیزی نمیگه اتفاقا دیگه اذیتمم نمیکنه که آبجیش اذیت نشه

دختر منم همین جوریه من بهش میگم اگه یه بچه دیگه بیاریم همه اسباب بازیهات رو باید بهش بدی دیگه میگه نمیخوام