۲ پاسخ

سلام دختر منم سه سال و هفت ماهه هست به نظرم سنشون جوری هست که لجبازی میکنن اول اینکه باید تو تنبیه و تشویق با شوهرتون توافق کنید و حرف دو تا تون یکی باشه و وقتی لجبتزی میکنه زیاد بهش اهمیت ندید چون هر چی بیستر توجه کنید بدتر میشه از چیزایی که دوست داره میتونید به عنوان تنبیه استفاده کنید محروم کنید و بگید اگه این رفتارش رو کنار بزاره اجازه میدید

سلام مامان آوینا دختر منم همسن آوینا جونه من سعی کردم از جدول ستاره ها براش استفاده کنم خیلی تاثیر گذاشته روی رفتارهاش و واقعا لحبازیاشو کمتر کرده فقط مشکل کی الان خیلی برام سخته بد خوابی و کم خوابیشه🤦‍♀️