۴۳ پاسخ

یکی از دغدغه‌های اصلی هر مادری، رشد نوزادش است و می‌خواهند آنها مطابق جدول وزن گیری رشد داشته باشند همچنین همیشه به دنبال این هستند که برای وزن گیری نوزاد باید چه کرد؟ روش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توان آنها را در دو گروه کلی روش‌های دارویی و تغذیه‌ای قرار داد. روش‌های تغذیه‌ای روش بهتری هستند زیرا مادران از سلامت آنها مطمئن هستند. یکی از موثرترین و راحت‌ترین روش‌های تغذیه‌ای افزایش وزن نوزاد، از طریق مصرف شیر خشک است.

طبق تحقیقات مشخص شده نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می‌شوند معمولاً بعد از 3 ماه اول زندگی سریع‌تر از نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می‌شوند وزن اضافه می‌کنند. اما چرا؟ یکی از علل این اتفاق این است که با تغذیه با شیر خشک، راحت تر می‌توانید بدانید که نوزادتان چقدر شیر می‌خورد از این رو کنترل بیشتری روی مصرف شیر توسط نوزاد دارید. همچنین شیر خشک غلیظ تر از شیر مادر است و یک حجم مشابه از هر دو شیر کالری متفاوتی دارد. از این رو حتی اگر دو نوزاد یک اندازه شیر مصرف کنند، به دلیل کالری بیشتر، شیر خشک برای وزن گیری نوزاد موثرتر است. دلیل سوم این است که وقتی با شیشه به نوزاد شیر می‌دهید، تمایل بیشتری دارد که نوزاد شیرش را تمام کند بنابراین نوزاد در هر وعده شیر بیشتری می‌خورد. به دلیل تفاوت‌هایی که در وزن گیری دو نوزاد وجود دارد، جدول وزن گیری نوزاد شیر خشکی با دیگر نوزاد‌ها متفاوت است.

ببلاک یا گیگوز برای وزن گیری نوزاد

اما کدام شیر خشک برای وزن گیری نوزاد مناسبت‌تر است. انواع شیر خشک در ایران بر پایه‌ی دو نوع پروتئین هستند. پروتئین شیر گاو و پروتئین هیدرولیز شده، در تحقیقات مشخص شده است شیرخشک که بر پایه شیر گاو است، اثر بیشتری بر افزایش وزن نوزاد دارد. شیر خشک ببلاک در سوال، انواع مختلفی دارد و از شیر گاو تهیه می‌شود که می‌تواند تاثیر بیشتری نسبت به شیر خشک گیگوز که بر پایه‌ی پروتئین‌های گیاهی است بر وزن گیری نوزاد داشته باشد.

نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می‌شوند چه زمانی وزن اضافه می‌کنند؟ نوزادان سالمی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند معمولاً کندتر از نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می‌شوند در سال اول زندگی وزن اضافه می‌کنند. نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می‌شوند معمولاً پس از حدود 3 ماهگی سریعتر وزن اضافه می‌کنند.

من گیگوز کنار شیر خودم میدادم
وزن گیریشو نمیدونم ولی چون پروبیوتیکه باعث میشه بچه کمتر دل درد بگیره از این لحاظ خوبه

واسه وزن گیری بیومیل و نان خوبن وچربم هستن دیگه بهتراز بیومیل بیومیل پلاس و سوپرامیل واسه وزن گیری عالین

من گیگوز میدم عالیه

گیگوز عالیه.من گبگوز میدم.خداروشکر رفلاکسم نداره

خودم استفاده نکردم ولی یکی ک اصلاوزن اضافه نمیکرددکتربهش اپتامیل دادخیلی خوب بود

پسر من گیگوز میخوره خیلی عالیه

پسر من ببلاک دوست نداشت.وزن گیریش با گیگوز خیلی خوبه خداروشکر...

دختر همعروسم شیر ببلاک میده ماشالله دخترش خیلی خیلی تپل شده بنظرم ببلاک بده

سلام دختر من گیگوز میخوره وزن گیریش خوبه دکتر گف قندش بالاس خوبه

گیگوز عالی وخوشمزه تره واسهال ویبوست هم نمیره وکمی تلخ باعث رفلاکس نمیشه

گیگوز خوبه عزیزم

ببلاک خوب نیست اصلا

من دوتاشم دادم اما گیگوز عالی بود،هم طعمشو دوس داره هم وزن دهیش خوب بوده،هم نفخ کم میکنه

منم به دخترم گیگوز میدم خوبه

هر دو خوبه بستگی داره کدوم به بچه بسازه

منم در حال حاضر گیگوز میدم عالیه

من به بچه شیر خشک میدم ولی لاغره

من پسرم خیلی موقع بدنیا اومدن ضعیف بود هرکی میدید میگفت خیلی ضعیفه ولی آپتامیل گرفتم براش تو یه ماه یک کیلو و نیم وزن گرفته

پسر من در کنار شیر خودم گیگوز خورد از اولش دکتر گفت وزنگیریش هم خوب بود خداروشکر

منم هم گیکوز وهم شیر خودمو میدم وزن بچه امم خوبه خداروشکر،، فعلا راضیم

سلام عزیزم شیری خوبه که وقتی میری بهداشت یا دکتر متخصص وزن گیریش مطابق نمودار وزن باشه

من برای پسرم ببلاک استفاده میکنم و وزن گیریش هم خوبه

من ببلاک استفاده میکنم وزن گیری خوبی داره طبق جدل خوبه

سلام من ببلاک میدم عالیع

من اپتامیل میدم البته کمکی بهش میدم خیلی خوبه ولی مهم این هستش چه شیری به با بچه سازگاری داره

دکتر من ببلاک تجویز کرد

منم به بچه ام اپتامیل دادم ازچندتادکترکه پرسیدم همه تاییدکردن البته ازهمه شیرخشکاگرونتره

سلام ماماناشیرخشک ببلاک برای وزنگیری نوزاد۳ماهه چطوره

بچه یه شیر خشکی بگید وزن نگیره بچه زیاد من شیر خودم کمه گیگوز میدم وزن میگیره تپل شده نمیخام چاق شه

منم ۲ روز ببلاک شروع کردم با شیر خودم میدم بهش
پسرم ۵ ماه ۱۵ روزش و ۸/۵۲۰ وزنش

مامان هاگیگوزبرای بچه ی که رفلاکس داره مناسبه؟

سلام والا من گیگوز میدم وزن دهیش عالیه عالیه من که راضیم
یه مدت اپتامیل دادم یبوست شدید گرفت رفتم دکتر قطع کرد گیگوز تجویز کرد

مامان سامین ؟؟؟؟شیرخشک گیلوکزمیدین؟

ایا کسی smaاستفاده کرده؟

سلام دخترمن دوماهشوتموم کرده وزنش کمه ۳کیلو۹۰۰گرمه هم شیرخودمومیدم هم شیر کمکی آپتامیل میدم ولی وزنش بازم کمه

گیگوز خوبه ب شرط اینکه نفخ بچه رو زیاد نکنه،من پسرم خیلی وزن میگرفت ولی اذیت میشد الان اپتامیل میدم

ببلاک خیلی بهتره

اپتامیل بهتره نزدیکترین شیر ب شیر مادره

من گیگوزمیدم درکنارشیرخودم‌ ولی شنیدم نان خوبه

من اول گیگوز دادم وزن اضافه نکرد بعد بیومیل دادم بازم اضافه نکرد سوپرامیل دادم خداروشکر بهش ساخت 🥰

حواست باشه که این شیرهایی که برای وزن گیری خوبن خیلی سنگین هستن . من الان دو روزه دم بچه م هستم بخاطر همین کار اشتباه که به خواست مادر شوهر بوده . بچه م رو دل کرده همش اوق میزنه

من ببلاک میدادم اصلا وزن نمیگرفت بستگی به بچت هم داره