۶ پاسخ

سلام.برچسب کیسه رو بردارین بعد سعی کنید حتما لایه های کیسه رو ازهم باز کنید ولی حواستون باشه انگشتتون به لایه داخلیش نخوره وگرنه تو آزمایشش ممکنه عفونت نشون بده.بعد پای بچه رو ببرین بالا دقت کنید که بیضی سوراخ کیسه دور سوراخ مجاری ادرارش بیفته.پوشکش شل ببندین و هر نیم ساعت چک کنید ببینید اگه ادرار کرده سریع برش دارین که یوقت مدفوع نکنه.بعد کیسه رو به حالت عمود نگه دارین تو ظرف.اگه ظرف آزمایشگاهی دارین بریزینش تو ظرف ولی اگه لیوان یکبار مصرفه که نه.تو کیسه نگهش دارین

اول بایدتمیز بشوریش بعدکیسه رو بزنی اگرم نمیتونی ...ببری درمانگاه واسش میزارن

عزیزم وقتی خابش برد کیسه رو واسش بچسبون، تا وقتی ک بخاد بیدار بشه ادرار تو کیسه جمع شده

سلام کیسه ادرار چسب داره باید بچسبونی به جلو و برای مدفوعم رو پوشکش مشمافریزر بزار جلوهم که کیسه س باهم قاطی نمیشن هروقت کارشو کرد بردار نمونه پی پی رو

بیشتر سعی کن سرپاش کنی بگیری با کیسه سخته نمیدونی ببندی لگ جیش کنه شل بشه بیفته

سلام کیسه ای ک دادن بهت اونجاییش ک سوراخه روبچسبون اونجایی ک دخترت ادارامیکنه مایبییشم شل ببند بهش ابمیوه واب زیاد بده زود ادرارکنه. کیسه که ادرارکرد بریز توظرف