۶ پاسخ

من دخترم سینمو نگرفت دوشیدمو توشیشه بهش دادم تا شیرم خشک شد از دوماهگی شیرخشکی شده نه بنظرم من اینا همش حرفه

سلام عزیزم اگه هنوز شیر داری و خشک نشده خودتو تقویت کن تا میتونی آب هویج و شیر و مایعات و گوشت بخور زیره سبز و رازیانه تا شیرت زیاد بشه و بزار نی نی ت تند تند میک بزنه تا دوباره شیرت جریان پیدا کنه

خب شیر مادر طبیعیه..ولی اگه شیر خودتو قطع نکنی کنار شیر خودت بش بدی بازم خوبه.چون شیر مادر مث دارو میمونه برا بچه..

نه در اون حد که شما نگران شدی،بهرحال شیر مادر بهترین غذا واسه بچه اس،ولی بچهای شیرخشکی ضعیفترن .بیشتر سرما میخورن.من دخترم شیر خشکیه.تا الان چعار ماهشه،چهار بار سرما خورده

نه بابا اینا همش حرفه من خودم کنار شیر خودم میدم دخترخاله خودم کامل شیر خشک میده

به نظر من هر بچه ای فرق داره
برادرزاده من نارس بود و در نتیجه شیر خشکی شد ،الان که ۶ سالشه تا حالا فقط دو یا یه بار سرما خورده خدارو شکر
بچه خودمم از اول سینمو نگرفت و منم مجبور شدم شیر خشک بدم
خودتو الکی سرزنش نکن و به حرف اطرافیان هم توجه نکن