۲ پاسخ

سلام خوب از اول نباید با خودتون میبردین داخل دستشویی. حالا هم میتونید یه جوری سرش رو گرم کنید. شبکه پویا روشن کنید. وقتی سرگرم شد برید دسشوی. اگه متوجه شد و گریه کرد اشکال نداره من با پسر خودم هم از زمان ۱۸ ماهگی یا ۲ سالگی بود که اینن کار رو کردم. گریه میکرد اما زود میومدم بیرون و بغلش میکردم. و خیلی ساده توضیح دادم بهش. چاره نیست. فقط باید حواسش رو پرت کنید. آروم آروم هم باهاش حرف بزنید و توضیح بدید

سلام به نظر من شما از همون دفعه اول هم اشتباه کردید که اجازه دادید همراهتون بیاد.
منم پسرم سر دستشویی رفتنم خییلی اذیت میکنه اما تا حالا یه بارم نذاشتم همراهم بیاد.
صبر میکنم حواسش پرت شه یواشکی میرم یا نهایتا میرم داخل حموم.
شما هم دیگه همینکارو بکنید تا از سرش بیوفته