سلام مامانا. واکسن یک سالگی تب و درد داره؟

۱۰ پاسخ

سلام نه فکر نکنم منم دختر واکسن یک سالگی داره هفته دیگه

عزیزم نه تب داره نه درد اصلا نگران نباش

عزیزم من پنج روز پیش زدم هیچی نداره...نه کمپرس میخواد نه تب بر... حتی وقته زدن درد نداره یه لحظه کوچیکه میزنن و بچه دوباره میشه همون ادم قبلی... با خیال راحت برین بزنین

سلام. منم باید دخترمو برا واکسن یکسالگیش ببرم. منم شنیدم که تب ودرد نداره.ولی شاید سه هفته بعد علایمی شبیه یک سرماخوردگی ساده داشته باشه.

سلام نه اصلا درد نداره تبم نداره

پسر من كه خيلي اذيت شد درست ده دوازده روز بعد به مدت پنج روز تب كرد هم سرخك سرخچه اوريون همسو هم گرفت😢

نه عزیزم من امروززردم برادخترم اصلانه دردداره نه تب

نه هیچی نداره فقط احتمال کم بچه بعد یک هفته یه حالت سرماخورده بشه

سلام.خیالن.راحت اصلااذیت.نمیشه بچه

سلام عزیزم من دیروز واکسن یکسالگی پسرمو زدم اصلا اذیت نشد تبم نکرد