۶ پاسخ

اصلا استرس نداشته باش که خدایی نکرده بدتر میشه...فقط برو دکتر بهت شایف پروستژون میده استفاده میکنی ولی هرچی سریع تر برو دکتر

خیلی ممنون عزیزم،دکتر رفتم قرص لوتوژل داد با ا.اس.ا و سونو هم رفتم خوب بود ولی استرس دارم

برو دکتر سریع.......

عزیزم اصلا نگران نباش الان نود و نه درصد مامانا لکه بینی دارن تا سه ماهه اول دکتر شیاف پروژسترون میده و استراحت خوب میشی
من بارداری دوم هستم و هردو همینطور بود😀😀

من در هفته ششم هیچ علاییمی نداشتم بعد دو روز لکه بینی شروع شد روزه سوم وچهارم خونریزی شدید شد رفتم دکتر گفت بارداری شیمیایی بوده من تجربم وگفتم حالا خدا کنه بارداریت خوب بیش بره

منم دارم رنگ خون چرنگی