۴ پاسخ

نوزاد از بدو تولد ممکنه دچار کولیک و رفلاکس باشه چون به طور طبیعی روده هاشون نفخ داره و ذاتا شیر مادر هم نفخ داره و چون نوزاد تازه متولد چربی داخل بدنش نداره از طریق ناف و پهلو سرما و هوا وارد بدنش میشه و باعث دلدرش میشه و اصولاتا۴ماه ادامه داره سعی کنید بعد هر بار شیر دهی آروغ و نوزاد و بگیرید وپهلو ها وشکمش و بپوشونید و کلاه سرش کنید

از بدو تولد امکانش هست تا شش ماهگی ادامه داره فقط باد گلوش رو بعد از هربار شیر دهی گرفته شود

همه دادن عزیزم ممکنه واسه یکی گوش دردم باشه همراه دلدرد ،یکی گوش درد نداشته باشه،واسه هر نوزادی فرق داره.تا ۴ ماهگی هست

عزیزم از بدو تولد دارن.
اما برای یکی خفیف و یکی شدیده.
باید حواست ب علائمش باشه