۶ پاسخ

من شنیدم نجمیه بهتره

بیمارستان نجمیه عالیه من دوستم دو تا از بچه هاشو اونجا زایمان کرده طبیعی

سلام من زنداداشم رفت بقیه الله راضی بود یه بار برای زایمان یه بار عمل

هشت ماه پیش، بارداری خارج رحم داشتم و اول نجمیه رفتم ، رسیدگی شون خوب بود همش بهم سر میزدن اما امکاناتی ندارن، گفتن لاپاروسکوپی نداریم و مثه سزارین میشی، منم سریع رفتم بقیه الله، عاااالی بود! امکانات خوب و دکترای عالی، الانم برای بارداریم بقیه الله میرم

سلام عزیزم نجمیه دکتر کنعانی من خواهر ۲ تا زایمان پیشش انجام داده سزارین.معرکه بود.جاریمم پیش کنعانی داره میره .خودمم انشاالله در آینده پیش کنعانی میرم

بقیه الله رو خیلی شنیدم