۵ پاسخ

عزیزم اصلا بهش استرس نده و بابت این موضوع باهاش بد برخورد نکن.شب مایعات کمتر بخوره و حتما قبل خواب دستشویی بره.بهش گردو ،کشمش و عسل بده و توی غذاهاش دارچین بریز

سلام دوست عزیز.موضوع شب ادراری رو باید حتما پیگیزی کنید و ممکنه منشا روانی داشته باشه. معمولا بخاطر فشار و استرس محیطه.. اول سعی کنید ریشه یابی کنید و اون قضیه رو برطرف کنید . کاملا ارامش خودتون رو حفظ کنید و از پدرش هم کمک بگیزین... کم نوشیدن مایعات قبل از خواب.... گرمی خوردن مثل عسل و شیره انگور هم میتونه کمک کننده باشه... حتما قبل خواب دستشویی ببرینش و لباسی تنش کنید که پهلوهاش گرم باشه... امیدوارم خیلی زود مشکلش برطرف بشه

سلام اول اینجا از اووایل سب چیزای یردی و اب بهش کم بده و شب مچقع خواب حتما دستشویی ببرش و نصف شب هم بلند شو و خودت دستشویی ببرش و دوم اینکه باید حتما بررسی کنی ببینی علتش چیه شاید ترس و استرس از چیری داره

توجه زیاد میخواد مطمئنم اگه تو روز خیلی بهش توجه کنید این مشکلش برطرف میشه اگه سردیش نباشه

سلام عزیزم تا نزدیک خواب نزار زیاد اب بخوره و اینکه با خودت چند بارببر دسشویی به بهانه ای خودت دسشویی داری عادت میکنه و شبا خودش میگه ببری و نصف شب هم خودت بلند شو ببر دسشویی اون رو و بهش بگو یا شب دیش داشتی بیدارت کنه خوب میشه. دختر من عادت کرده منو بید ار میکنه و توی رختخواب تا حالا دیش نکرده