۲ پاسخ

سلام عزیزم همیشه اگه اینجوریه که سیستم بدنش به این صورت هست البته بیرون بردن وبازی زیاد هم خستشون میکنه وباعث میشه انرژیشون استفاده بشه شکلات وشیرینی بهش کم بدید

سلام.بعضی بچه ها اینجوری ان.پسر منم خوابش خیلی خیلی کمه.بعدازظهرا اگه ما به زور بخوابونیمش وگرنه نمیخوابه..بچه ها روزا اگه خسته بشن شب زودتر خوابشون میبره.شب هم نزدیکای خواب نباید ورجه وورجه کنن یا بازی هایی که خیلی بالا پایین بپرن یا دویدن توش باشه.بازی های اروم کنن..موقع خواب هم محیط رو اروم کنید براش خودتونم اروم باشید و باهاش اصلا حرف نزنید تا بخوابه..