۸ پاسخ

سعی کن کار سنگین نکنی تا میتونی راه نرو فقط استراحت کن دستشویی بزرگ داشتی زیاد،ب خودت فشار نیار یبوستم اگه داری شیر نوز بخور الو خورشتی بخور ک بهن فشار نیاد چون باعث روان شدن میشه

به هیچ وجه . همه خانوما لک بینی دارن. من یه سفر رفتم ،تو کل رفت و برگشت لک بینی شدید داشتم . شیاف واژینال استفاده کن. دکتر هم بری که خوبه

عزیزم اصلا استرس ب خودت نگیر قران بخون استراحتتو بیشتر کن و شیاف پروژسترون هر شب استفاده کن ان شالله ک ب خیر میگذره فقط نگران نباش و استرس نداشته باش❤

شیافتو هر ۱۲ ساعت بزار .زیر نظر پزشکتم‌باش احتمالا سونو ینویسه برات چک بشی

من هم الان هفته هفت هستم لکه بینی دارم میگن اونایی که جنسیتشون پسره لکه بینی دارن
نمی دونم راسته یانه

عزیزم قلبش تشکیل شده؟

استراحت داشته باش ،شیاف پروژسترون هر شب بزن و حتما زیر نظر پزشک باش ،این ممکنه بخاطر لانه گزینی باشه ،

سلام دوستان من تا چن روز پیش هم حالت تهوع داشتم و تست با جوش شیرین زدم مثبت بود.از۲۵ام تا الان خونریزی داشتم ولی کم جسارته ولی بو پریودی هم نمیداد هنوزم حالت تهوع دارم احتمال اینک باردار باشم چقدره وتست جوش شیرین چقد صحت داره؟