۲ پاسخ

سلام عزیزم حتما ماسک بزنید و هی پشت سرهم به دخترتون شیر بدید تا بدنش در برابر ویروس ها مقاومت کنن و خدای نکرده مریض نشه و خودتون اب نمک قرقره کنید یا شربت دیفین هیدارمین قرقره کنید تا میتونید شربت دیفین هیدارمین نخورید چون خودتون خواب آلود میشه .

حتما حتما دوتا ماسک بزنید،هربار میخواین به بچه شیر بدین حتما دستاتونو بشورین