تهوع بارداری
در دوران بارداری حتی اگر شما بسیار خوب از خودتان مراقبت نمایید و از رژیم غذایی مناسبی هم برخوردار باشید باز هم ممکن است که از عارضه تهوع بارداری رنج ببرید. این عارضه معمولا در سه ماهه اول بارداری بروز می کند. هیچ نوش دارویی برای از بین بردن تهوع صبحگاهی وجود ندارد اما توصیه هایی هست که میتواند شما را تخفیف علائم این عارضه کمک نماید.
- هر شب قبل از اینکه به رختخواب بروید و همچنین صبح ها قبل از اینکه از رختخواب برخیزید یک تکه نان سوخاری و یا بیسکوییت نمک دار مصرف نمایید.
- تعداد وعده های غذایی را افزایش و مقدار آنها را کاهش دهید.
- از خوردن غذاهای چرب و روغن دار خودداری نمایید.
- بجای اینکه همراه غذاها آب مصرف نمایید آنرا بین وعده های غذایی مصرف نمایید.
- از مصرف زیاده از حد چای و قهوه خودداری نمایید.
- در مصرف غذاهای پرادویه، پرخامه و سبزیجات خیلی معطر نظیر پیاز زیاده روی نکنید.
- سعی کنید از همه گروه های غذایی در برنامه غذیی تان استفاده کنید.

۰ پاسخ