۱۱ پاسخ

سلام بله شهراد گلوش عفونت داشت علائم دیگه ای نداشت تب میکرد

عفونت تب داره ولی کم بی اشتها میشه بوی تندی داره جیشش...

الان سه روز دختر منم تب داره ازمایش دادم عفونت نداشت گفت ویروسیه

سلام علت تب دخترتون مشخص شد؟

شاید عفونتی داره شیافو امتحان کن بهتر جواب میده

اصلی ترین علامتش همینکه تب داره ولی بدون هیچ علائمی دیگه ای ن ابریزش ن سرفه
شاید عفونت ادراری داره اگر جیشش کم شده باشه

سلام.عفونت معمولاعلامت داره.سوزش ادرارکه باعث میشه بچه گریه کنه.اگه فقط تب داره احتمالابرای دندوناشه.ولی اگه ادامه داشت ببرآزمایش.ضررکه نداره.انشالله که چیزیش نیست

ایشالا که زودتر خوب بشه منم هم عروسم دخترش یهو طب کرد به حدی که تشنج کرد و بستری شد ولی ازمایش هاش همه خوب بودن دکتر هم گفت به احتمال زیاد ماله دندون هاشه

بعضی بچه ها موقع دندون دروردن هم تب میکنن

بعضیا ادرارشون کم میشه بعضیا زیاد میشه سوختگی ناحیه ادرارشو چک کن. پوشکشو میگیره جیغ میزنه یا وقت ادرار. تبش مقاوم.

تازگیا واکسن نزده !؟ اخه پسر من واکسن فلج اطفال زد سه شبانه روز تب بالا داشت دکتر گفت واسه اونه ذر صورتی که میگفتن تب نداره،خوب حالا ببرش ازمایش ببین چی میگن