۵ پاسخ

سلام عزیزم من همین الان از بیمارستان اومدم رفتم ان اس تی انجام دادم حرکت پسرم کم بود دکتر گفت هر نیم ساعت ۲ تا حرکت داشت خیالت راحت باشه حال پسرت خوبه

سلام عزیزم دکترم بهم گفت از 29هفته اگه یک روز حرکت نداشت چیز شیرین بخور ورو دست چپ دراز بکش تو ی ساعت باید ده تا حرکت داشته باشه ولی جای نگرانی نیست ممکنه ی روز خسته باشه کمتر حرکت کنه روزای بعدش هم چک کن

عزیزم اگ حتی سه تا ضربه هر چند ضعیف بزنه بازم جای نگرانی نداره ،فندوقتون امروز خستس دلش میخواد بیشتر استراحت کنه ،

حداقل تونیم ساعت 8حرکت داشته باشه. حتی ضعیف باشه

فکر کنم حداقل ده تا