۸ پاسخ

حتما ازمایش ببرینش تب طولانی وبالا مربوط به دندون نمیشه و مایعات واب سیب برای تب خیلی خوبه وچون بچه در زمان تب خیلی بی اشتها میشود باید هر چیزیو در حجم کم بدین

عزیزم تب رو جدی بگیرین.پارسا تب میکرد کلی ازش ازمایش گرفتن تا ببینن عفونت نباشه خدای نکرده.اگه عغونت باشه و دیر اقدام کنین ممکنه بره توی مغزش.همین الان ببرینش پیش متخصص

عزیزم ازمایش دادینه شایدجاییش عفونت داره

سلام.یه دکتر متخصص ببریدش حتما.شاید بدنش عفونت داشته باشه.شایدم به خاطر دندون.ولی عفونت بیشتره

خانم بچتون چیکاربودیازده روز تب داشت.میشه لطفا بگین بچه منم ۴روزه تب شدیدداره

11 روز زیاد 4 روز بیشتر بشه خوب نیست ازمایش بده حتما. عفونتی ویروسی چیزی هست

عزیزم پاشویش کن توابش نمک زیادبریز
هرنیم ساعت پیشم پاشویش کن
دستمال نم داربزارومیشونیش وبرم باشه وخنک یکم ایناعالیه یاسیب زمینی خام بزوروپیشونیش
یادم کرده اویشن بده عالیه بایکم نبات

حتما پیش متخصص ببر یا دندونه یا جاییش عفونت داره مثل گوشش، تب اصلا خوب نیس حواست بهش باشه،اگه احساس کردی تبش شدیده شیاف اطفال براش بذار که خدایی نکرده تشنج نکنه