۶ پاسخ

عزیزم هنوزکه نمیتونه بجوه شماهم سعی کنید غذاهایه انگشتی بدین

سلام
شاید بدغذاییش بخاطر دندون باشه.برای اینکه کم کم عادت کنه به جویدن شما میتونین غذاشو با ته لیوان خوب له کنین ولی مث میکس خیلی یکدست نشه.شاید اوایل تف کنه بیرون ولی بازم ادامه بدین تا عادت کنه که درشتی غذا رو زیر لثه هاش حس کنه.

دندوناش دربیاد بهتر میشه نمیتونه میندازه بیرون

خوب عزیزم دندون نداره باید میکس بخوره کباب که نمیتونه بخوره☺

عادتش بده به غذای جامد ... میکس نکن دیگه براش

پسرمنم اوایل اینطوری بود
ولی بعدش غڋاهاشو بابرنج نیم دونه درست کن راحته بهش هویجم بده خوبه سیبم خوبه