۱۲ پاسخ

اخه بچه هم زود به زود تشنه میشه و هم اینکه اسهال میگیره بچه

سلام برای اینکه مقدار زیادی از مایعات بدن نینی از شیرشما بهش میرسه شایدهز شیر بگیریش آب نخوره و بهونه بگیره بهتره کم کم بگیریش توخنکی و بهش اب بدی تا به طعم اب عادت کنه و تشنگیشو با آب یا آبمیوه رفع کنه

علتش اینه که شیرخودش مانع تشنگی واسهال هست.وچون توهوای گرم بدن بچه کمبودآب پیدامیکنه بهتره توخنکی ازشیربگیریمش

اسهال میشه .بهانه زیاد میگیره

چون به اسهال میفته و عطشش بیشتر میشه

سلام.بنظرم یکی تو گرما عطش بچه بیشتره یکی هم توی فصل تابستون و گرما شیوع اسهال استفراغ خیلی زیاده ازشیر گرفتن باید قبل از تابستون باشه که بچه راحت به غذا عادت کنه که علاوه بر از شیر گرفتن، گرمی هوا و مریضی دیگه باعث ضعیف شدنش نشه.آخه تا۲۰روزی بعداز از شیر گرفتن بدن بچه ضعیف میشه یکم

به منم گفتن زودازشیربگیرتاهواگرم نشده

من که تا حالا نشنیدم فکر نکنم ربطی داشته باشه

عزیزم وقتی بخوای توهوایه گرم بچه روازشیربگیوی بایزرودزودبهش آب بدی والله قدیمیامیگن جیگربچه عطش میکنه

سلام .با شیشه شیر یا چایی ..میخوره ؟؟؟؟
من راحت ابو شیره میریزم شیشه میخورن یا حالا چایی خیلی کمرنگ.شیر هم محلی میدم.خب همین جلو تشنگی و کم ابی بدنو میگیره .و درضمن میشه تو گرمیه هوا اب بیشتر داد یا حالا اب میوه ...

سلام دوست عزیز در
طب سنتی بهترین زمان از شیر گرفتن بچه فصل بهار وپاییز هست
امیر علی تیرماه دوساله میشه من از الان اقدام کردم

چون بچه بسختی از سینه مادر گرفته میشه و بهش فشار میاد وقتیم هوا گرم باشه بیشتر ضعیف میشه ب همین دلیل میگن تو هوای سرد بهتر