۱۲ پاسخ

سلام عزیزم کدوم شهر زندگی میکنی

منم مث توام همه مث توان😢😢😢

منم همینطورم عزیزم بخدا نه حوصله بیرونو دارم نه خونه نمیدونم باید چیکا کنم

سلام منم غریبم واقعا سخته باز خداروشکر یک پسر دارم باهاش مشغولم خودمو سرگرم میکنم میریم بیرون . شماهم خودتوسرگرم کن هواگرم شده دیگه پسرتو ببرپارک.

بیرون برو کتاب بخون سرگرم کن خودتو .اهنگ بزار برقص.چاره چیه همه ی ماها دلمون میگیره من بااینکه خواهرام پیشم هستن بامامانم بعضی وقتا دلم خیلی میگبره

سلام عزیزم خوبی منم مثله شما بودم ۲ سال تو کشور غریب زندگی کردم تنها چیزی که تونست منو اروم کنه بیرون رفتن بودو کتاب میخوندم فیلم میدیدم سعی کن حتما خودتو با یه چیزی سرگرم کنی وگرنه واقعا افسرده میشی که اونم خدایی نکرده اتفاق بیوفته واقعا درمان کردنش خیلی سخته انشااله خدا بهت قوتی بده که با اون شهر غریبی که هستی کنار بیای دلخوش باشی

عزیزم باید خودتو سرگرم کنی سعی کن با بچه بزنی بیرون بری پارک بری خرید مجبوری غربت رو تحمل کنی به خاطر شوهرت پس باهاش کنار بیا عزیزم

درکت میکنم منم الان ۳سال که دارم غریبی میکشم حتی هم زبونم نیستن من فارس اینا ترک

سلام نه من اصلا این طوری نیستم😄😄😄😃

ای جان.عزیزم بچه ات رو بذار تو کالسکه و باهاش برو پیاده روی.خیلی بده تنهایی تو غربت با بچه کوچیک همش تو خونه سر کرد.

سلام عزیزم آخی چه بد خیلی ناراحت شدم بعضی ازحسها هست که با هیچی درست نمیشه
گریه کن عزیزم که یه خورده خالی شی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم کدوم شهری منم غریبم تهران ولی چ میشه کرد باید تحمل کرد.پاشو برو گشتی بزن دوری بزن حالت خوب میشه گلم.سعی کن دوستی همسایه خوبی پیدا کنی.