۱۷ پاسخ

سلام عزیزم شیرپاکتی ها تا ۶ماه انقضا دارن پس مواد نگه دارندشون زیاده بهتره شیرمحلی بهش بدی و۲۰ دقیقه بجوشونیش

من تاحالا پاکتی ندادم

چرا محلی نمیدی بهش

ابجی منظورتون پاستوریزه هس؟

ازاینامیدم خیلیم خوبه

من ب پسرم شیرپاکتیا میدم نمیجوشونم

پس فرنی واسش باچه شیری درست میکنین

من به پسرم همه جوره شیر میدم ولی 99درصد شیر خشکه،امروزم یه وعده شیر سویا دادم

سلام عزیزم شیرپاکتی خوب نیست ولی اگه میدی نصف شیر ونصف اب ولرم بریز توش بده دستش ولی شیرمحلی بهتره

حتما شیر ۲۰ دقیقه ای بجوشونید کمی که ولرم شده بدید بهش

شیرمحلی نمیخوره

امروزبرااولین باردخترم خورد البته گرم شده رونمیخوره سردمیخوره

نه پسر من نوشیدنی سرد دوست داره

اره ی کم ک سردیش بره

نه عزیزم......من نمیجوشونم

سلام،اره چندماه میدمش ،نه نیازی به گرم کردن نداره

سلام عزیزم بله البته نه درحدجوش خانمی