۵ پاسخ

عزیزم من نی نی م میاد زیر دندم خودشو سفت میکنه با دست اروم ماساژش بده تا بره پایین

منم چار پنج روزه انقد دنده سمت چپم درد میکنه ک اصن راحت ن میتونم بشینم نه بخابم
دکترم گف بخاطر فشار بچه س طبیعیه

احتمالا به خاطررشدبچه هستش که داره جابازمیکنه وبه دنده هات فشارمیاد

سلام توی ماه های اخر عادیه مال منم انجور میشه بچه خودشو زیر دنده جمع میکنه یکم دراز بکشی درست میشه

من که هفته امم کمتر از شماست چند وقته شبا انقدر دنده زیر سینم درد میگه انگار میخواد بشکنه بعد که جابه جا میشم بهتر میشم