۱۱ پاسخ

عزیزم باید ببرید دکتر براش بنویسه واسه پسر من اول اپتامیل پپتی جونیور نوشت بعد دوماه اپتامیل پپتی اگه واسه بچتون این شیر خشکا نیوفته باید نئوکیت بدی که دکتر متخصص گوارش براش مینویسه سهمیه ای میدن

عزیزم پسر من کولیک شدید داشت دکتر گفت علت کولیک حساسیت به پروتین گاویه .شیر خشک ببلاک اچ آ داد.خیلی خوبه خداروشکر.البته خودتم باید کلا مراعات کنی چیزای نفاخ و لبنیات و محصولات گاوی و...

پپتی جنیور اپتامیل عالیه وقیمتش هم مناسب

سلام عزیزم دکتر دخترم براش شیر آپتامیل پپتی جونیور نوشت به دختر من ساخت باید با دکترش مشورت کنین

سلام شیر خشک آپتامیل پپتی

دکتر بهتر میدونه
بدون مشورت ندید

عزیزم سوپرامیل خیلی خوبه

سلام عزیزم پسر منم حساسیت داره سیمیلاک 1 میدم خیلی خوبه سازگاره

پسر منم حساسیت داره دکتر بهم گفت برا فرنیش اگ شیرت کم شد آپتامیل پپتی استفاده کن

من دکتر برام شیر خشک پپتی جنیور مربوط به مارک آپتامیل و تجویز کرد. و کلی رژیم غذایی برای خودم.

شیرخشک پپتی جونیور