۷ پاسخ

آخه الان چندروزه نمیخوره،گناه نداره دوباره بندازمش ب ممه،دوباره چند وقت دیگه بلاخره میخوام بگیرمش

اره عزیزم منم همینطور هستم اما پسرم دیگه اینطوری بهانه نمی گیره خودم دلم میخادبهش بدم اما باید تحمل کنی اینم یه مرحله ای از زندگی بچه اس وباید بگذره تا وارد مراحل دیگه بشه ازاین به بعد به چیزهای بهتر و بزرگتر واسه بچه فک کن استقلال .خودکفایی .راحت خوابیدن شبها .تا الان چندباربیدارمیشد شیرمیخواست ؟اما حالا راحت میخوابه تا صبح .پسر من که خیلی راحت میخوابه غذاش روهم خوب میخوره قبل خواب خودش میگه غذا میخام

منم یکسال و ده ماه گرفتم هفته اول سخته بعد خوب میشه دقیقا حس منو داشتی

خوب اینکه گریه نداره بده بهش کسی که مجبورت نکرده بگیریش

ولا خوابش زیاد خوب نی و شبا نمیذاره بخوابیمو خودشم خوابش میا اما هی زیاد بیدار میشه،البته قبلا هم بدخواب بود،نمیدونم چی کنم

سلام اشکال نداره اصلا بهش یاد اوری نکن هواسشو پرت کن وقتی اسمشو میاره سختیش تا یه هفته اس عادی میشه

تحمل کن ندادی دیگه نده بهش فرداپس فردادیگه یادش میره