۱۰ پاسخ

وای دختر منم ۱۶ماهه هست.۴ماهه وزنش ثابت مونده.رو ۸ کیلو.نمیدونم چیکار کنم

سلام تو عکسش که خوبه مردمو ولش کن اگه یه کم توپولتر بشه هم میگن واااااااایییییی چقدر این بچه ات چاقه چی میدی میخوره نترکه کمتر بهش غذا بده مثل هم دوره ای هاش شه....😂😂😂😂
مردم توو هر شرایطی یه حرف تو استینشون دارن.
خدا راشکر بچه ات سالمه بزرگتر که شد بیشتر میخوره دختر منم هیچی نمیخوره بجز ممه😆😆😆😆

سلام.عزیزم خیلی راه‌ها را باید امتحان کنی.تا ببینی بچت چطور غذا بیشتر میخوره.توی جمع همسن های خودشون بهتر غذا میخورند.یک ساعت یک ساعت خودت براش غذا بذار.ببین چی بیشتر دوست داره.اون و براش درست کن.سیب زمینی سرخ کرده.گوشت قلقلی.هر کسی هم بت گفت لاغره بش بگو روی نمودار رشده.دکتر گفته. وزن وقدش خوبه. اگر بازی بیشتر کنه حتما گرسنش هم بهتر میشه

عزیزم کاری به حرف دیگران نداشته باش.نهایت چیزی،که میگی بگو استعداد چاقی نداره یا فعالیتش زیاده.
ولی بهش برس.بهش ژله بده،چیزای کربوهیدرات دارو نشاسته ای بده تا جون بگیره

سلام عزیزم اصل اینه که سالم باشه به حرف دیگران توجه نکن اگه کوچولوت خوب غذا میخوره فعالیتش زیاده مشکلی نیست به خاطر همین چاق نمیشه دختر خواهر منم خیلی لاغر دکتر بردش بهش ویتامین داد گفت وعده های غذایشو زیاد کنه کره زاد تو غذا بریز از خامه هم زیاد استفاده کن

وزن تولدش چقد بوده؟وزنش ب نسبت خوبه.پسر من ۱۷ ماهشه ۱۰ کیلو هست

اینم بگم اصلا خوب غذا نمیخوره زورکی بهش غذا میدم

وایی دختر من که ۱۵ ماهشه مثل ابولفضل شما ولی ۸ کیلو نیم هست ...به منم همش همینو میگن ولی هنوز دکتر نبردمش اینقدر فضوله که حد نداره

وزنش خوبه که کاملا نرماله

وای به حرف این مردم باشی اصلا نباید بچه بیاری والاع🤒