۴ پاسخ

پسر همسایه ما مجاری ادرارش اگه اشتباه نکنم‌پایین بود گفتن زیر یکسال اصلا عمل نشه دیگه هفت سالگی عمل و ختنه رو یکی کردن.بچه شما چشه؟

پسر همسایه ما ۷ یالگی عملش کردن

سلام عزیزم ، پسر من فتق مادر زادی داشت یک ماهش بود هم عمل فتق کرد هم ختنه کرد البته سنتی ختنه کردیم بخیه زدن

بچه خواهر من یه بیضه ش بالا بود ولی دو تا رو باهم انجام نداد ختنه رو زودتر انجام داد دکتر گفت دو تاش با هم اذیت میشه