۵ پاسخ

سلام. دکترمن از8ماهگی گفت شیرتوبگیر چون بچت ضعیفه. بخاطر همین دلیل بدغذا بودنش. ولی من دلم طاقت نیاورد. وازچندجاخوندم درعلم پزشکی نوین بهترین تایم 14ماهگی هست برای ازشیر گرفتن. ودقیقا زمانی که من پیشه پسرم نیستم خیلی خوب میوه ناهار شام همه چیزشو میخوره. من کنارش باشم لب به هیچی نمیزنه جز ممه. بهتر زودترشروع کنی ازشیربگیریش. چون شیرما سیرشون که نمیکنه خاصیتی هم نداره براشون.ازروی عادته. غذاخوربشن وتنوع غذایی داشته باشن ، کمبود ویتامین وخیلی چیزای دیگه هم پیدانمیکنن.

سلام عزیزم دقیقا مثل پسر من. دکتر گفت از الان شروع کن و وعده های شیر و کم کن. در روز نون بده دستش یا بیسکوییت بذار بازی کنه و بخوره و سرگرم بشه و سعی کن کمتر شیر خودت و بدی.

سلام دختر من هم همينطوره ولي يه سري غذاهارو كه بيشتر دوس داره بهتر ميخوره شمام غذاي مورد علاقشو دفعات بيشتر درست كنيد..ماست و مغزيجاتم خيلي خوبه و وزن ميده

آخی عزیزم مثل پسرمنه وقتی پیشت بیش از حد میاد تحویلش نگیر

عزیزدلم حق طبیعی و قانونی بچه هست که تا دوسالگی شیر بخوره پس نمیشه ازش گرفت درعوض شما میتونید کمکی بهش بدین.شیرخشک آپتامیل عین شیر مادر هست از نظر طعم و بچه به راحتی میخوره.ازشیر خشک شروع کن و کم کم غذا رو با هرکلکی شده بهش بده بخوره اما شیر رو ازش نگیر