چطوری میتونم هامون رو از شیر بگیرم

۴ پاسخ

اول باید شیر شب رو قطع کنی یعنی قبل خواب بهش غذا بده که تا صبح دیگه شیر نخواد بعدش تعداد دفعات شیر روزتم کم کن هرروز کمترش کن تا بچت کم کم عادت کنه یهویی از شیر نگیرش که مریض میشه فقط سعی کن صبور باشی چون بعدش عصبی و پرخاشگر میشن تا چند روز

کم کم شیروازش بگیرک اذیت نشه اول بعدظهربگیربعدشبوک بچه اذیت نشه

اول وعده های شیرشو کم کن بعد شیره روزشو از ش بگیر بهد شیره شبشو

به مرور دفعه های شیر دهی رو کم کن تا فقط به شب برسه همون هم دیگه بگیر شب اول خیلی سخته به مرور عادت میکنه