۴ پاسخ

روی قوطی نوشته 150 میل اب جوشیده سرد شده و 9 قاشق غذا خوری سر خالی پودر ولیییی تو از کم شرو کن بده مثلا 50 میل اب و 3 ق غ پودر

به ازای هر یه پیمونه اب( یک پیمونه آب توی شیشه شیر) یا ۳۰ سی سی،من وزن کردم باید۴ پیمونه سرلاک بریزی،منظورم از پیمونه همون پیمونه داخل قوطی شیر خشک هستا

عزیزم دستورش روی قوطیش هست مطالعه کن.

براي وزن گيري بهتر اول يه کوچولو از کره رو بزار داخل کاسه بزار روي سماور تا آب بشه بعد بهش يه دونه قند اضافه کن کمي آب جوشيده بعد سرلاک ( طبق دستور پزشک که چند تا پيمانه باشه)بهش اضافه کن يه پيمانه هم شير خشک يا يه سوم فنجون شير خودتو مثله ماست بشه يا کمي شل تر بعد بده بخوره