۶ پاسخ

سلام عزیزم دختر منم صورتش از دو ماهگی گاهی جوش های ریز قرمزی میزنه دوتا متخصص اطفال بردم یکی بتامتازون داد که داغون شد صورت بچم جوش ها میرفتن دوباره باشدت بیشتر برمی‌گشتند
تا اینکه دکتر پوست بردم روزی یکبار صورتش و با آب جوشیده سرد شده میشورم و حالت مرطوب کرم کیو وی کیدز بالم میزنم و بعد از ظهر هم کرم آتوپیکس ایروکس عالی شده دیگه جوش و دونه قرمز هم نمیزنه البته دکتر گفت که غذا های طبع گرم مثل آجیل و مخصوصا گردو و تخم مرغ نخورم یا کمتر بخورم
امیدوارم تجربه من برات مفید بوده باشه و زجری که من با دیدن دونه های قرمز صورت دخترم کشیدم نکشی

سلام عزيزم كرم ا د بزن خوبه من زدم ولي گفتم از متكاش هست كه الياف حساسيت دارن بعضيا من عوض كردم پنبه گذاشتم خوب شده الان

سلام پسرمنم اینجوربود هرپمادی میزدم انگاربدترمیشد پمادایروکس بزن عالیه من الانم که خوب شده روزی سه باربراش میزنم

عزیزم نیازی نیس چیزی بزنی خودش خوب میشه چون بزرگ میشه پوستش باز میشه جوش میزنه الکی صورت نوزادتو خراب نکن گناه داره

از پماد کالاندولا
برا پاهاش هم میتونی استفاده کنی

سلام عزیزم عرق کاسنی بزن خوب میشه بخدا منم دختر خواهرم اینجور بود خوب شد