۱۰ پاسخ

من عاشق دوقلوهستم زحمتش زیاده ولی باهم بزرگ میشن هم بازی و دوست همدیگرن

اخه هوا گرم که شده آیلین رو دو سه روزه میبرم پارک یعنی دو الی سه مورد رو حتما دوقلو میبینم 😄

برای منم دعا کنید خدا یه دوقلو دختر بهم بده عاشق دخترم متاسفانه نه من ونه خواهر برادرم دختر نداریم همه مون پسر داریم 😔😔😖

آره خیلی زیاد شده به خاطر غذا و داروهای هورمونی هستش بیشتر واسه کسایی که نازایی دارن پیش میاد خواهر شوهر من که بیچاره پدرش در اومد تا بزرگ شدن

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

چقدر خوبه خیلی قشنگن دوقلوها

آره خوشبحال مامانایی که دوقلو دارن دیگه نی نی هاشون هم بازی دارن و نق نمیزنن الکی😅😅😅😅😅😅

نعمت بزرگیه دوقلو.... وفتی دوقلو داری دیگه به هیچ مشکلی فکر نمیکنی چون ماشالله اصلا وقت برات نمیزترن که فکر کنی!
خدا هر کی دوقلو داره حفظشون کنه براش

میرن میکارن 😅😅😅

از کجا فهمیدی زیاد شد .چطور؟😁☺