۵ پاسخ

سلام عزیزم این ی پروسه خیلی حساسه. خیلی صبرو شکیبایی میخواد. اول ازهمه شروع کن روزا مامامی نکنی فقط موقع خوابو بیرون رفتن. براش ی صندلی توالت قشنگ بخر. ب سلیقه خودش..
خودش رنگو مدلشو انتخاب کنه. بعد هر ده مین ببر دستشویی یاداوریش کن.. بعد ده روز شبا هم پوشک نکن... بگو ببین بده. هوا نمیخوری. ببین چ راحتی همش میری دستشویی... برا بیرونم موقع پوشیدن لباس ببر دستشویی بیرونم ک هستی یاداوریش کن. عزیزم خواه ناخواه قالیت کثیف ونجس میشه. یک ماه طول میکشه تا کاملا یاد بگیره. بعد بده بشورن برات... من نماز میخونم بااین خال قالیم نجس شد. تو اتاق خوابم میخوندم. بعد ک یاد گرفتن دادم قالیمو شستن گفتم خوب ابکشی بشه. دوبارشسته بشه هزینشم میدم. فرشتهای من ۱۷ ماهشون بود پوشک نکردم... نکته دبگه اینکه با خودت ببر دستشویی بزار ببینه کارتو اونجا انجام میدی. ولی نزار بدنتو ببینه.. پاهاتو ببند... بگو منو ببر دستشویی من میترسم برم... بیا باهم بریم... امیدوارم مفید باشه. موفق باشی

دکتربچه م میگفت تا سه سال و نیم اشکال
نداره ...هرچند من از الان دارم ارام ارام تمرینش میدم دو سال ونیمشه...با کمک شورت آموزشی البته

بهترین راه اینه که اولش. خودتون زود ب زود ببریدش دستشویی کم کم خودش عادت میکنه و میگه

باید شروع کنی و کم کم از پوشک بگیریش تا از پوشک نگیری این توانایی کنترل کردن تقویت نمیشه شاید یک هفته یا یک ماه یا حتی بیشتر طول بکشه باید بهشون فرصت داد تا بفهمن ودرک کنن کنترل کردن دستشویی چیه و چطور ممکنه من تو ۲۰ ماهگی پسرم شروع کردم و تا ۲۲ ماهگی کامل از پوشک گرفته بودمش کمی سخت بود خیلی صبر و حوصله میخواست ولی بلاخره ب نتیجه رسید

سلام عزیزم پسر منم دوسال و هشت ماهشه هرکار میکنم نمیره بیرون دستشویی کنه منم عصبانی شدم تصمیمم گرفتم بزارم بزر‌گتربشه شاید بهترباشه