۴ پاسخ

اگر پسرتون مولتی ویتامین میحوره یا یک شربت که مزشو دوست داره مثل مولتی ویتامین , یه کوچولو سر پستونکشو با اون مزه دار کن بذار دهنش ببین جواب میده یا نه
من پسرم سینمو نمیگرفت , با مولتی ویتامین به همین روش سینمو گرفت خداروشکر

چه اصراری دارید، خیلی از بچه ها نمی گیرند،

یک هفته مدام بذار دهنش اونقدر تکرار کن تا بالاخره میگیره. خسته نشو.

پسر،منم پستونک نمیگرفت،هنوزم گاهی نمیگیره و با زبون میندازش بیرون،،اما خب خواهرم کلی وقت گذاشت و هر بار انداخت بیرون با سماجت بهش داد،خودمم اهنگ لالایی براش گذاشتم وقتی پستونک میدادم بهش بالاخره گرفت ،البته ناگفته نماند که دخترم هیج وقت پستونک و شیشه رو قبول نکرد،کلا بعضی بچه ها نمیگیرن اما باید زمان گذاشت و با سماجت هی تکرارش کرد،