۶ پاسخ

6ماه و یک روز که شد اون وقت باید به بچه غذا بدید غذا باید از فرنی شرو بشه وعده ای یه قاشق هرروز اضاف میشه تا یه هفته
هفته بعد هم حریره بادوم
هفته سوم پوره سبزیجات و الی آخر
بهداشت کامل شمارو راهنمایی میکنن
به هیچ عنوان از ماه 5 ندید بچه بعد ها دچار نقص و مشکلات گوارش میشه

من دخترم الان 23 روزشه با شیر خودم بسختی سیر میشه مجبورم روزی یه وعده شیر خشک بدم حالا میگم اگه اینجوری ادامه بده و سیر نشه مجبورم از چهارماهگی غذا بدم بهش

عزیزم معمولا از آخر ۵ ماهگی شروع ب دادن غذای کمکی میکنن.

میگن از 6 ماهگی اما من میخوام از 4 ماهگی بچشونم!( یعنی از حریره و لعاب برنج و فرنی یکم بدم بخوره)

معمولا از ۶ ماهگی میدن یا اینکه دندون در بیارن

من از5ماهگی ی ماه کامل فق لعاب برنج ایرانی البته حریر بادامم. میدن ولی من دخترم دوس نداشت فق لعاب برنج میخورد