واکسن شش ماهگی سخته ؟

۷ پاسخ

سلام عزیزم نه فقط وقتی واکسنش زدی اگر درد داشت اطراف محل تزریق واکسنش قطره آستامینوفن بریز رو انگشتت بمال روش راحت میشه

برای پسر من ک راحت تر از قبلیا بودفقط یکم ورم کرد

سلام.پسر من ک خیلی اذیت شد خیلی بی قراری می‌کنه امروز سه روز میشه ولی هنوز بهونه میگیره و اصلا شیر نمیخوره

من هنوز نزدم ۸روزدیگه بایدبزنم

فقط واکسن فلج اطفال، تزریقی
یه هفته تمام شبا گریه میکرد تو خواب
من اولش نفهمیدم واسه اینه. ولی از خیلی شنیدم شب اولش تو خواب جیغ زدن
، حوله گرم براش بزار

همون واکسن دو ماهگی و ۴ ماهگی هستش دیگه

سلام عزیزم بچه بابچه فرق داره. واکسن ۶ماهگی دخترم خیلی اذیت شد اصلا پاشو تکون نمیداد گریه میکرد تبم خیلی داشت فقط‌تا غروب خوب بود غروب که شد اذیتش کرد واکسن