‍ #بد_غذایی

✅اگر كودكتانبا هیچ روشی غذا نمی خورد، بایداو را نزد كارشناس تغذیه و همچنین در صورت نیاز نزد روانشناس ببرید.

🍓🍌* او را در تهیه غذا شرکت دهید. از كودكتان- مخصوصا اگر دختر است- بخواهید در بعضی از كارهای بی خطر آشپزی به شما كمك كند و هنگامی كه سفره را پهن كردید به اعضای خانواده اعلام كنید كه غذای امروز را با كمك او آماده كرده اید و از اهل خانه هم بخواهید- ولو اینكه از آشپزی شما ناراضی هستند- از غذا تعریف كنند. مسلما این برخورد باعث خواهد شد كه بچه نسبت به غذایی كه خودش تهیه كرده است، رغبت نشان داده و مقدار بیشتری از آن را بخورد.

🍎🍐* در حین غذا خوردن داستان مملی را برایش تعریف کنید که« غذا نخورد و کوچک شد و گربه آمد مملی را برد. ولی مملی خودش را نجات داد و آنقدر غذا خورد تا بزرگ و بزرگتر شد.»

🍒🍋* سعی کنید با قول هایی که بیشترشان عملی نیستیا وعده خوراکی هایی مثل
❌شکلات و ❌شیرینی که تنها اشتهای او را کورمی کند به او غذا ندهید. به او وعده دهید با او نقاشی یا بازی خواهید کرد.

۶ پاسخ

ممنون گلم.

عااااااالی بود👌👌👌👌

بله کاملا صحیح است. ممنون.

خیلی ممنون از متن خوبتون من پسرم حتما باید حواسش پرت شه وگرنه نمیخوره میدونم کار اشتباهیه اما نمیدونم چیکار کنم

ممنون مامان گل🌻🌻🌻🌻🌻

تشکر عزیزم🙇🙇🙇🙇🙇