۵ پاسخ

سلام گلم پوره سیب بهش بده ولی پرتقال و توت فرنگی و این چیزارو نباید بدیـاب هویج و اب سیب بهش بده.سوپ برنج هم واسش درست کن بهش بده خوبه

آبمیوه ۸ماهش بشه باید بدی میتونی سرلاک با بیسکویت مادرتو آب خیس کنی بدی

پوره بده.پوره سیب و هویج و سیب زمینی و میتونی سوپ رو شروع کنی....

سوپ (برنج گوشت گوسفندی هویج و کره یا یه روغن سالم) اول از ابش بده از یه قاشق شروع کن از روزهای بعد همه رو میکس کن یه شکل نرمی داشته باشه بده به کوچولوت

اش وسوپ له شده و اب سیب اب هندونه وسرلاک میتونی بدی ابمیوه هم خونگی باشه خوبه