۵ پاسخ

اگر اولین بارت بود که امپولو میزدی باید برای دوهفته از تزریق آمپول جلوگیری داشته باشی،یکی از عوارض آمپول سه ماهه کاهش خونریزی یا قطع خونریزی هست،اگر میخوایی مطمئن بشی یه آزمایش بتا بده،اگر باردار نبودی،سر موقع برو برای تزریق آمپول و اگر میخوایی پریود بشی بگو آمپول یک ماهه برات بزنن،اما آمپول هورمونه اگر شرایط آیودی رو داری اون بهتره

عزیزم منم آمپول میزنم ولی پریود نمیشم تا وقتی آمپول بزنی پریود نمیشی

عزیزم به آمپول اصلا اعتماد نکن چون من چندین نفر رو دیدم باوجود تزریق آمپول باز باردار شدند.حتما تست بده

سلام تا وقتی اثر آمپول هس فک کنم عادت ماهیانه نمیشی نه اصلا قرص اورژانسی خیلی بده اصلا بهش فک نکن شاید عفونت داری زیر شکمت درد داره بازم بذار ببینم بقیه چه نظری دارن

مریض چيه؟؟؟؟ 🤔🤔🤔
پریود منظورته