۵ پاسخ

چه جالب،دختر منم اینطوری میکنه و لباسش خیس میشه از بس اب دهانش میاد،هی مادرشوهرم میگه گرسنه اشه شیر بده بهش،شیرم میدم دائم میاره بالا،کاش اسم ژله رو هم می نوشتید

سلام میشه اسم ژل بگی

پسر منم دقیقا همین کارو میکنه .میشه اسم ژلشو بگی؟؟

عین دختر من
پس از دندونه واقعا
من همش میگفتم زوده از الن ک
دکترم بردمش چکاب از اینک بگم اب دهنش میاد فراموشم شد 😅دختر من هنوز دوماهش نبود شروع شد 😐

سلام. ا چه جالب. دختر منم داره لثه سفت می کنه و جدیدا همین جوری شده یعنی خیلی وقتا فقط تو حالت ایستاده و در حال راه رفتن می تونم بهش شیر بدم. نمی دونستم اینم به دندون ربط داره 👍👍👍