۶ پاسخ

اگه هر دوسینه با اندازه هم شی بدی خوب میشه

من که از اول نوجونیم یک سینم بزرگتر از یکی دیگه هست و همون بزرگه بیشتر شیر میکنه.فک کنم بیشتر خانوما یک سینشون بزرگتر از یکی دیگه باصه.اگه اینجوری باشی نه کلا خوب نمیشه همیشه اینجوریه‌.بدشم اصلا دیده نمیشه.سعی کن از هر دوسینه شیرش بدی که سینه هات نامیزون نشه

نگران نباش گلی تا دوسالگی بهش شیر بده یکسان میشه اندازشون

اتفاقا برامنم همینجوری بودالان خوب شده اندازه هم شدن

سلام،ناراحت نباش هماهنگ میشه،فقط سعی کن الان که ازهردوسینت میخوره بیشتر ازونی بدی که کوچیکتره

همینجورمیمونه چون منم الان ازهردو میدم وهیچ تغییری نکرده یکی کوچیکتر ویکیش بزرگتر