۹ پاسخ

عزیزم داره لثه سفت میکنه.از دوماهو نیم ب بعد بچها اب دهنشون میریزه.طبیعیه

اره مال دندونش احتمالا مثل پسر من زود دندون بیاره

عزیزم درست میگن.دختر من الا دوماه و بیست روزشه خیلی وقته اب دهنش میریزه اما به مقدار کم‌که فقط دور دهنش خیس میشه

آره اتفاقا دختر منم همین شد دیروز به دکترش گفتم گفت مال لثه هاشه
نه این که منتظر دندون باشین شاید تا یه سالگی هم درنیاره ولی به قول قدیمیا داره لثه سفت میکنه
فقط مدام زبر گردن و دور لبش رو بشورین که آب دهنش نمونه جوش بزنه

مال لثه ودندوناشه یکی علایم رفلاکس هم ابریزش

پستونک بهش میدی؟

دختر منم از دوماهگیش میرفت.مال لثه هاشونه.الان جوری شده ک شبا خواب برام نذاشته

نگران نباش کاملااا طبعیه پسر منم اینجوری بود همه بچه ها همینن چون لثه شون داره سفت میشه
به مرور درست میشن پسر من الان شده چهار ماهو نیم دگ خیلیییی کمتر شده ولی دندون در نیاورده ها ک بگن اب دهنش میره میخاد دندون دربیاره نه فقط لثه ش داره سفت میشه

عزیزم پسرمنم آب دهانش میریزه طبیعیه نگران نباش