۲۷ پاسخ

یکی از مهمترین مکمل‌های دوران نوزادی، مکمل آهن است. وجود این ماده‌ی معدنی برای اکسیژن رسانی به بافت‌های مختلف لازم است. همچنین اگر کودک مکمل کافی دریافت نکند، احتمال بروز کم‌خونی ناشی از فقر آهن در او افزایش پیدا می‌کند. بنابراین حتماً باید استفاده از قطره آهن کودکان را در رژیم غذایی نوزاد خود بگنجانید. در دوران جنینی، هموگلوبین جنین از مادر تامین می‌شود و این ذخیره‌ی آهنی تا سن 6 ماهگی هنوز در بدن کودک باقی می‌ماند. از این رو زمان مصرف مکمل آهن باید از 6 تا 24 ماهگی باشد. این در شرایطی است که کودک به صورت کامل و در زمان درست متولد شود. در مورد کودکان نارس، مصرف این قطره باید از سنین پایین‌تری شروع شود.

میزان مصرف قطره آهن در کودکان کامل از بدو شروع در حدود 15 میلی گرم یا همان 15 قطره است. در مورد کودکان نارس و کودکانی که وزن تولدشان کمتر از 2.5 کیلوگرم است، ابتدا باید صبر کنید وزن کودک به دو برابر وزن تولدش برسد یا زمانی که به دو ماهگی برسد (هر کدام که زودتر رخ داد) و سپس دادم قطره را شروع کنید. در مورد این کودکان میزان قطره‌ی کافی به روش دیگری محاسبه می‌شود و به ازای هر کیلوگرم وزن بدن باید در حدود 2 میلی‌‌گرم داده شود. البته توجه داشته باشید میزان مورد نیاز کودک باید به تجویز پزشک داده شود و اعدادی که در بالا گفته شد بسته به نیاز و شرایط خاص کودک می‌تواند متفاوت باشد.

قطره آهن لیپوزوفر

قطره خوراکی آهن لیپوزوفر یکی از معروف‌ترین مکمل‌های آهن در بازار است. یون آهن در این برند، درون یک لایه‌ی فسفولیپید و استرهای سوکروز اسیدهای چرب قرار گرفته است. این قرار گیری باعث می‌شود جذب این آهن در روده با سرعت بیشتری انجام شود و از آنجایی که یون آهن به طور مستقیم با دستگاه گوارش یا محیط دهانی در تماس نیست، نه تنها مشکلات گوارشی شایع ناشی از مصرف آهن را ندارد، بلکه طعم بد آهن تجربه نمی‌شود و دندان‌ها نیز سیاه نمی‌شود. این قطره‌ی آهن برای کودکان 1 تا 3 سال استفاده می‌شود.

توجه داشته باشید که قطره آهن می‌تواند عوارضی برای کودک داشته باشد اما اثرات سلامتی‌بخش آن بیشتر است. با این حال به خاطر وجود این عوارض بعضی والدین به دنبال جایگزین قطره آهن هستند و در نتیجه از غذاهای حاوی آهن به جای آن استفاده می‌کنند. مصرف این غذاها اگرچه مفید است اما نمی‌توانند جایگزین قطره‌ی مکمل شوند.

عزیزم من میدم
قطره عالی هستش روزانه دوتا قطره چکون یا همون دو سی سی

قطره ی خوبیه،من روزی ۱سی سی میدادم دندوناشم سیاه نشده

من روزی ۱۵ قطره میدم

من این قطره رو دکتر پسرم براش تجویز کرد وگفت روزی 2سی سی بدم

منم میدم روزی ۱۵ قطره دکتر گفتن بهشون بده

نه عزیزم سیاه نمیکنه دکتر به من گفت هر ١٢ ساعت ١میل بده

من میدم روزی یه قطره چکون

جز بختدزن قطره آهن هاست اصلا سباه نمیکنه و کمترین عوارض گوارشی رو داره..میزانش لستگی به لچه داره من بچه هام چون دوقلو هستن از رو علائمی مثل سردی دست و پا و اشتها پزشک تا ۳۵ قطره هم اجازه داده

سلام لازم نیست لثه هاشون روبامسواک انگشتی تمیزکردواسه جلوگیری ازسیاه شدن دنندون؟

من میدم عزیزم .سیاه نمیکنه .طبق ازمایش نه ماهگیش دکتر گفت ۱۵ قطره بده .قبلش ۱۰قطره میدادم

من روزی یک سی سی میدم

من میدم به پسرم..روزی ۱۵قطره

برای منم این آهنو دکتر تجویزکرده گفت آهن داخلش کمتره باید دوتامیلی بدی البته برای جذب بهتر میشه دردونوبت یک میلی داد هر ۱۲ ساعت

سلام.من میدم روزی یک ml میگن سیاه نمیکنه پسر خودم هنوز دندون درنیاورده ولی یه نی نی دندون دار داریم مال اونو سیاه نکرده

سلام ، نه سیاه نمیکنه ، من روزی ۶سی سی میدم ، پسرم ۲سال و ۱۰،ماهش

من لیپوزوفر میدم روزانه یک سی سی متخصص اطفال گفته ک سیاه نمیکنه

من پسرم کم خونی داشت الان چقدر باید بهش بدم که کافی باشه؟!

منظورتون از دو سی سی یعنی همون قطره چکان داخلش دوتا پرو میدین

سلام عزیزم من قطره شب میدم مشکلی نداره

سلام من روزی ۹قطره میدم بچم۳ماهس دکتر تجویز کرد گفت وزن گیریش خوبه

لیپوسفر دو تا هست قرمز و آبی اگر قرمز رو میدین دو تا قطره چکون و لگز آبی میدین باید یک قطره چکان بدین چون میزان آهن‌ بیشتره

سلام من به دخترم میدم ولی از جلد آبیش گرفتم روزی ۱۲ قطره

سلام پسرم ی ده روز دیگه سه ماهش تموم میشه. این قطره رو گرفتم میشه بش بدم

ادوینم کم خونی داره دکترش نگف ۱ سی سی تازه یکسالس چ خبرتون

خانما من دخترم یکسال و سه ماهشه بهش ده تا قطره میدم باید بیشتر بدم ؟؟

خیلی قطره خوبیه هم طعمش هم بوش .بچه ها اکثرا دوست دارن و دندونو سیاه نمیکنه.۱و نصفی کافیه.با همون قطره چکون خودش