۸ پاسخ

سلام عزیزم منم بچه ی اولم مثل توجفتم پایین بود مشکلی نداشت فقط مواظب خودت باش

منم 18هفته ام جفت منم پایینه دکتر گفت نگران کنننده نیست به شرط اینکه نزدیکی نکنم همین...کارای دیگه رو گفت در حد متوسط که فشار نیاد میتونم انجام بدم

عزیزم نگران نباش کثریت جفت ها پایینه من از سونو ان تی گفتن پایینه شیاف استفاده میکنم

سلام منم جفتم پایینه فقط از دکتر بپرس ببین اجازه نزدیکی میده چیز خاصی نیست

سلام منم اولین غربالگری رفتم گفتن جفتت پایینه پله نرو نزدیکی نکن کارنکن استراحت کن والا من خونم اپارتمان بود پله داش بعدشم کارامو خودم انجام میدادم واستراحت نکردم فقط ی ماه نزدیکی نکردم تو دومین غربالگریم گف رفته جاش جفتت نگران نباش طبیعیه

عزیزم جفت اگه پایین باشه فقط باید استراحت کنی با استراحت میره بالا

سلام عزیزم منم تو هفته بیستم جفتم پایین اما نگران نباش فقط باید رعایت کنی که به خونریزی نیفتی اصلا چیز سنگین برندار بیشتر استراحت کن

منم جفتم پایین بوداستراحت کنیدکارسنگین نکنین رابطه نداشته باشین درست میشه بابزرگ شدن بچه جفت هم میره بالا