۳ پاسخ

حتما چندبارامتحان کرده دیده باگریه جوابشو میگیره این کارومیکنه
ببینید فیلم وبازی خیلی تاثیر داره
وقتی گریه میکنه اصلا محل ندید

به گریه هاش اصلا اهمییت ندین بزارید هرچقد میخواد گریه کنه جوری وانمود کنین که انگار اصلا صداشو نمیشنوید بعد خسته میشه و آروم میشه اون موقع براش توضیح بدید که مثلا نمیتونید به این خواستش جواب بدید چون مثلا خطرناکه یا...

سلام. یسنا هم همینطوره. من درخواست هاشو دو دسته میکنم یکی اونایی که براش خطری نداره و من در نهایت قراره کوتاه بیام که همون اول وانمود میکنم دفه اول نشنیدم و می
گم آهان الان متوجه شدم و بهش میدم یه سری یا هست که براش خطر داره که براش توضیح میدم و رد میشم و اون شروع میکنه به خودکشی اگه بتونم سرشو گرم یه چیز جذاب دیگه میکنم اگه نشه میزارم هرچقدر خواست گریه کنه زیادتر بشه میزارمش توی اتاق و در و میبندم و میگم گریه ات تموم شد بیا باهم فلان کا ر و بکنیم