۱۳ پاسخ

دوست من پسرش رو برده بود دکتر، دکترش گفته بود بچه به بو و بغل مادر و شیر شب عادت کرده، اون دکتر نظرش این بوده که بچه از ۷ ماهگی به بعد دیگه نیازی به شیر شب نداره و باید شیر شب رو به مرور کم کنی و بعد دو سه هفته قطع کنی تا ۶ ، ۷ ساعت متوالی بخوابه
دکتره گفته بود همین خواب متوالی و یه تیکه تو رشد بچه اثر داره و وزنشم بهتر میشه
راهکارشم این بود که وقتی نی نی نصف شب بیدار میشه شیر نده، بزن رو سینه یا پشتش و صدای شششششش دربیار که بخوابه اگر گریه کرد از اتاق برو بیرون ده دقیقه بعد دوباره برگرد تا ۴۵ دقیقه هم که نی نی گریه کنه شیر نده فقط بغلش کن و بزن پشتش دوباره بذارش سر جاش تا عادت کنه بدون شیر بخوابه
باید حوصله داشته باشی و قاطع باشی و صبوری کنی تو سه چهار هفته بیدار شدن نصفه شب و شیر شب خوردنش کمتر میشه

سلام دوست عزیز بچه شما نصفه شب احتمالن تشنش میشه .شما یه شب قبل خوابش بهش آب بدید و اگر هم بین خواب بیدار شد بهش آب بدید ببینید روال خوابش درست میشه یا نه

پسر منم ده ماهش تموم شده همینطوره
بعضی شب ها بهتر بعضی شب ها افتضاح
حداکثر مدتی که متوالی بخوابه سه ساعته اونم بعضی شبها ، نه هر شب
بعضی شبا هم به فاصله ۴۵ دقیقه یا یک ساعت بیدار میشه و شروع به گریه میکنه تا سینه دهنش نذارم نمیخوابه
خودم بعضی شبا اصلا نمیتونم بخوابم ولی عادت کردم دیگه، میگم انشالا چند ماه دیگه از شیر بگیرمش راحت بشم😕

منم پسر یه مدت اینجوری بود دوباره خوب شد ولی باز اینجوری شده به نظرم بخاطر درد دندون باشه چون پسرم کم اشتها هم شده اب هم بهش بدید نصفه شب

با شیر خشک آخر شب براش پودینگ سیب یا موز درست کن بده بخوره .دلشو نگه میداره و تا ۵ الی ۶ ساعت بیدار نمیشه

سلام مامانا بچه من از ۲ماهگی به اینور اصلا نشده شب یا روز ۳ ساعت پشت سرهم بخوابه کلا ۴۵ دقیقه ای بیدار میشه خوابوندنش هم خیلی سخت شده من که نمیتونم بخوابم فقط یک مدل بغل باباش میخوابه
الان ۴ ماه هست که خواب ندارم حالت تهوع دارم حالم خوب نیست
دکترا جدیدا میگن دیگه ببر ام ار آی سر ببینیم چشه

سلام دوستان پسر منم اصلا ن شب خاب داره ن روز در حد ی چرت کلافم کرده سردرد گرفتم دیگه رفلاکس پنهان داره قرص هم استفاده میکنم براش

خدایا بلخره یه نفر هم درد من پیدا شد پسر منم اینطوریه چکار کردید شما خوب شد ؟

اگر از اول اینطور بهتره دکتر ببری شاید رفلکس مخفی داره و غذا بالا میزنه و مری شو میسوزونه هی بیدار میشه اذیته،اگر تازگیا اینطوره شاید از دندون باشه ،توی طول روز باهاش بازی کن که خسته بشه،

سلام گلم ممکنه بچه بدلیل های مختلف بیداربشه تشنگی گرماوعرق کردن و.....همیشه که گشنه نیست فقط چون سینه میزاری دهنش میخوابه درضمن قبل خواب باهاش بازی کن تاخسنه باشه وخوب بخوابه.

عزیزم گاهی وقتا بچه بخاطر تشنگی بیدار میشه...شما یکم بهش آب بده...اگه پستونک میگیره پستونکشو بده...
خیلی هم نزدیکش نخاب که بوی بدنتو حس نکنه

وزن و قدش چقدره؟

منم همین مشکل رو دارم کسی راه حلی داره